WEALTHCARD! KAD ID PALING MAHAL. 5 MANFAAT EKSKLUSIF

Apa itu Wealth Card?

Wealthcard itu ialah ID Card bagi dealer Public Gold. Ia mengandungi emas seberat 0.5gm dan nama serta PG Code dealer tersebut.

Wealthcard Dealer Public Gold

Siapa Boleh Memiliki Wealth Card?

Wajib di beli oleh individu yang mahu upgrade kepada status dealer. Mengandungi emas 0.5gm berharga RM200 saja. PERCUMA boucher berharga RM300!

  • Voucher RM10 x 10pcs bagi setiap pembelian emas Public Gold
  • Voucher RM10 x 10pcs bagi setiap pembelian perak Public Gold
  • Voucher RM10 x 5 belian shopping di PGMALL
Percuma voucher bernilai RM300!

Adakah Dealer Perlu Beli Wealth Card Setiap Tahun?

Tidak perlu beli setiap tahun. Hanya one off purchase semasa upgrade sebagai dealer Public Gold.

5 Manfaat Eksklusif WealthCard

5 Manfaat Eksklusif Wealthcard

Diskaun Shopping online di PGMALL, Tour Travel, Hotel, Restoran dan VIP Program. Manfaat ini boleh di ketahui dengan terperinci melalui staff Public Gold.

Cara Gunakan Prioritization on steroids with Snyk’s new Priority Score | Snyk alpha pharm products who’s next to catch the big pharma deal train? Voucher Untuk Beli Emas Public Gold

Anda boleh beli emas atau perak dengan cara Outright Purchase seperti biasa di website Public Gold. Sebelum klik Confirm And Proceed to Payment, isikan nombor bar code voucher di ruang Remarks. Selesai!

Cara Gunakan Voucher Untuk Shopping Di PGMALL

Anda boleh beli barang macam biasa di PGMALL. Sebelum klik Confirm Order, sila masukkan eCoupon Code di ruang Select Coupon. Selesai!

Bagi anda yang belum pernah membuat pembelian di Public Gold atau PGMALL, sila hubungi saya di link ini Mohd Ekram Marfuadi

  • Mohd Ekram Marfuadi
  • Authorised Dealer Public Gold
  • PG Code (PG00055934)
  • Call/Whtapps 011-1633-6896

About the author

ekrammarfuadi

Saya dealer Public Gold aktif sejak tahun 2016 dalam G100 Network iaitu group Public Gold yang paling pesat berkembang. Saya juga seorang anak didik Tuan Zulkifli Shafie (Penulis buku Wang Emas).

View all posts
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] buat promosi dealership dengan jumlah belian emas yang rendah, Promosi serendah RM6,000 (Tambahan Wealth card RM200) di webinar yang diadakan setiap […]